BEDRIJFSWAGENSPUITERIJ S.L. SERVICES KIEST VOOR GLASURIT


Glasurit biedt professioneel laksysteem voor bedrijfsvoertuigen als oplossing


Recent heeft S.L. Services, een ervaren en zeer professionele bedrijfswagenspuiterij, gekozen voor een samenwerking met Glasurit. De in Beesd gevestigde spuiterij zal voortaan voor het spuiten en herstellen van bedrijfswagens de Glasurit 68 Serie inzetten. De aflakken van de 68 Serie zorgen over de hele linie voor topkwaliteit. Het systeem is flexibel inzetbaar, van originele fabriekslak tot reparatielak, en biedt voor alle toepassingsgebieden steeds de beste oplossing: briljant, efficiënt en duurzaam. De Glasurit 68 Serie is het centrale onderdeel van een compleet systeem voor bedrijfswagens en S.L. Services kiest hiermee voor een beproefde technologie.
Net als Glasurit, beschikt ook S.L. Services over jarenlange ervaring in het bedrijfswagensegment. Het in Gelderland gevestigde bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in het spuiten en herstellen van diverse voertuigen, van bestelbussen tot rupskranen. S.L. Services beschikt hierbij over een eigen reclamestudio; van ontwerp tot plakken. Daarnaast kunnen relaties terecht bij dit bedrijf om hun materiaal te laten stralen en poedercoaten en ook kan transport geregeld worden.


Harry de Koster, directeur van S.L. Services, zegt over de nieuwe samenwerking met Glasurit: ‘’Wij hebben gekozen voor Glasurit omdat het aangeboden pakket paint en non paint producten goed bij ons past en optimaal is afgestemd op het bedrijfswagensegment waarin wij actief zijn. Daarnaast kiezen wij ook voor deze samenwerking vanwege de aanvullende diensten en ondersteuning die Glasurit biedt. Denk aan een opleidingsplan en advies over optimale inzet van het lakysteem. Glasurit heeft ons uiteraard eerst een uitgebreide productdemonstratie gegeven, waarbij wij met eigen ogen hebben kunnen zien dat het eindresultaat echt super mooi is!’’Foto: Harry de Koster (directeur S.L. Services) en zijn zoon Thom de Koster